VÄLJ DIN VÅRDCENTRAL

Gå till Riddarens vårdcentral
Tyresö
SV

Företags- hälsovård

Hälsoundersökning på kontoret

Våra sjuksköterskor och läkare åker ut till ert företag och genomför fullständiga hälsoundersökningar i era lokaler. Detta sparar ert företag både tid och pengar samt höjer ert företags hälsovårdserbjudanden..

Provtagningar på kontoret

Våra sjuksköterskor åker ut till era lokaler och genomför fullständiga provtagningar på er personal. Detta för att underlätta för att säkra er personals hälsa och därmed minska ev kommande åkommor som medför höga kostnader..

Garanterad Vård

Vi erbjuder er personal garanterade vårdtider hos oss på vårdcentralen. Er personal behöver bara ringa innan kl 13:00 på vardagar så få de tid samma dag. Detta för att bla undvika att er personal behöver ta ledigt från jobbet..

Kvällsmottagning till företag

Vi erbjuder företag som är anslutna till oss specialmottagningar på kvällen som gör det möjligt för er personal att besöka oss efter arbetstid vilket besparar både företaget samt personalen tid och pengar. Er personal garanteras läkartid..

Videokonsultation för personal

Vi erbjuder företag som är anslutna till oss specialmottagningar på kvällen som gör det möjligt för er personal att besöka oss efter arbetstid vilket besparar både företaget samt personalen tid och pengar. Er personal garanteras läkartid. .

Direkt access till specialistvård

Vi erbjuder företag som är anslutna till oss specialmottagningar på kvällen som gör det möjligt för er personal att besöka oss efter arbetstid vilket besparar både företaget samt personalen tid och pengar. Er personal garanteras läkartid.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera med din e-postadress accepterar du villkoren i vår integritetspolicy och accepterar att Riddarens kommer att skicka dig relevanta nyhetsbrev.